Hemen üyelik bonusu / anında bonus veren siteler gerçek mi

kucuk

New member
Hemen üyelik bonusu, anında bonus veren siteler diye çok reklam görüyorum, ben de birkaçını denedim, açıkçası hem gerçek hem de tam düşündüğün gibi değil. Gerçek olan kısmı: bazı siteler üye olur olmaz otomatik bir bonus tanımlıyor, gerçekten anında geliyor, beklemiyorsun. O kısmı doğru. Ama beni yakan şey şu: anında gelmesi kolay çekilebilir demek değil. Bonus hemen tanımlanıyor ama çekmek için yine çevrim ve maksimum çekim şartı var. Ben bir keresinde anında bonus aldım, kazandım, sonra çekemedim çünkü çevrimi bilmiyordum. En azından kendi param gitmemişti diye teselli buldum. Yani hemen üyelik bonusu, sadece bonusun hızlı tanımlanması demek, çekiminin de hızlı olacağı anlamına gelmiyor; bu ikisini karıştırmayın. Tavsiyem, anında geldi diye hemen oynamaya başlamayın, önce çevrim ve maksimum çekimi okuyun. Sizin anında bonusu sorunsuz çekebildiğiniz oldu mu, yoksa hep mi çevrime takıldınız?

Çok açıklayıcı olmuş, teşekkür ederim, ben de anında bonus reklamlarına kanıp merak etmiştim. Kucuk'un dediği gibi anlaşılan bonusun hızlı gelmesi çekimin de hızlı olacağı anlamına gelmiyormuş. Acaba şunu sormak istiyorum: anında bonusların çevrim şartı, normal deneme bonuslarına göre daha mı ağır oluyor, yoksa fark yok mu? Çünkü hemen veriyorlar diye acaba karşılığında daha zor bir şart mı koyuyorlar? Bilen varsa çok makbule geçer.

Geri