Güncel deneme bonusu veren siteler: listelerin çoğu sahte, gerçeği söyleyeyim

slayer

New member
Güncel deneme bonusu veren siteler diye aratınca karşına çıkan listelerin çoğu reklam, net söyleyeyim. O siteler en iyi diye sıraladıklarını gerçekten test etmiyor, kim para verdiyse onu üste koyuyor. Yani o listeye güvenip yatıran çoğu zaman yanıyor. Gerçeği nasıl ayırt edersin: birincisi, bir bonusu öven yazıda hiç eksi yazmıyorsa o yazı reklamdır, kusursuz site yoktur. İkincisi, sürekli değişen güncel liste diye bir şey abartı; ciddi siteler yıllarca aynı kalır, her hafta yeni harika site çıkmaz. Benim yöntemim basit: bonusu değil, sitenin ödeme geçmişini araştır. Gerçek kullanıcıların çekim yaptı mı yorumlarına bak, ama tek yoruma değil, tekrar eden şikayet desenine bak. Bir de bonusu almadan önce küçük bir çekim testi yap, para kaç saatte geliyor kendi gör. Kısacası, kimse söylemiyor ama o parlak deneme bonusu listeleri seni yatırmaya ikna etmek için var. Bonusa değil, sitenin parayı ödeyip ödemediğine bak. Gerisi lafügüzaf. Siz bu listelere güveniyor musunuz, kaç kişi listeden seçip sonra sorun yaşadı?

Slayer'ın ödeme geçmişine bak noktası veriyle de doğru. Bir bonusun değeri büyüklüğüyle değil, gerçekten çekilebilir olmasıyla ölçülür; çekilemeyen 500 lira, çekilen 50 liradan değersizdir. Ben bir siteyi değerlendirirken bonusu hiç hesaba katmadan önce şu üçüne bakıyorum: ödeme hızı, tekrar eden şikayet deseni, kaç yıldır faal. Bunlar tamamsa bonus zaten artı değer olur; değilse bonus sadece yem. Parlak listelere değil, kanıta bak.

Geri