Deneme bonusu nasıl alınır? Adım adım rehber

gambit

New member
Deneme bonusu veren siteler çok ama nasıl alınacağını tam bilmeyen de çok, adım adım anlatayım, mantığı aslında basit. Deneme bonusu, siteye üye olunca (bazılarında ilk yatırımla) verilen, denemek için kullanılan bonustur. Adımlar şöyle: birincisi siteye kayıt ol, genelde ad, mail, telefon istiyor. İkincisi hesabını doğrula, çoğu site telefon ya da mail onayı istiyor, bazıları kimlik; bu adım olmadan bonus tanımlanmıyor. Üçüncüsü bonusu talep et, ya otomatik tanımlanıyor ya da müşteri hizmetlerine yazıp istiyorsun, bazı sitelerde bir kod giriyorsun. Dördüncü ve en önemli adım, şartları okumak. Bonus tanımlanmadan önce çevrim oranını, maksimum çekimi ve süreyi görmen lazım, çünkü bunlar bonusu çekip çekemeyeceğini belirliyor. Uyarı olarak, aynı kişi genelde tek deneme bonusu alabiliyor; aynı IP veya aynı kimlikle ikinci hesap açıp tekrar almak çoğu sitede yasak ve tespit edilirse bonus ve kazanç iptal ediliyor. Yani tek hesap, dürüst kullanım. Siz bonus alırken en çok hangi adımda takılıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?

abi güzel anlatmışsın, ben ilk defa alırken tam kimlik doğrulama kısmında takılmıştım, mail onayı geldi ama telefon kodu gelmedi diye bonus tanımlanmadı destek hattına yazınca hallettiler ama biraz uğraştırdı bi de senin dediğin tek hesap olayını bilmiyordum, arkadaşımın telefonuyla ikinci hesap açayım demiştim, iyi ki açmamışım teşekkürler çok faydalı oldu

Geri