Beyler selam, son günlerde forumun özel mesaj kutusu "Pusulabet güncel giriş adresi ne?" sorularıyla doldu. Biliyorsunuz, site BetConstruct altyapısının en popülerlerinden biri olduğu için BTK’nın radarından hiç çıkmıyor. Her hafta 2-3 kez domain değişiyor.
Google’da "Pusulabet giriş" yazdığınızda karşınıza çıkan ilk 5 sonucun 4'ü phishing (olta) sitesi. Şifrenizi kaptırmamanız ve "Pusulabet kapandı mı?" paniği yaşamamanız için bu teknik rehberi hazırladım.
Pusulabet Güncel Giriş İçin Tıklayın
Google’da "Pusulabet giriş" yazdığınızda karşınıza çıkan ilk 5 sonucun 4'ü phishing (olta) sitesi. Şifrenizi kaptırmamanız ve "Pusulabet kapandı mı?" paniği yaşamamanız için bu teknik rehberi hazırladım.
1. Pusulabet Neden Açılmıyor? (Teknik Analiz)
Site kapanmadı. Sadece Türkiye'deki ISP'ler (Türk Telekom, Turkcell vb.) üzerinden erişim engeli yedi. Eğer "Bağlantınız gizli değil" veya "Mahkeme Kararı" uyarısı alıyorsanız, bu sadece sizin girdiğiniz kapının mühürlendiği anlamına gelir. Arka kapı her zaman açıktır.2. Güvenli Giriş İçin Uygulamanız Gerekenler
- Resmi Sosyal Medya: Pusulabet'in X (Twitter) hesabını takibe alın ama dikkat edin; kullanıcı sayısı çok olan sahte hesaplar var. Sabitlenmiş tweet her zaman en güncel adrestir.
- DNS Ayarı: Manuel DNS kullananlar (Cloudflare 1.1.1.1 veya Google 8.8.8.8) domain değişimlerinden daha az etkilenir.
- Uygulama (APP): Eğer imkanınız varsa sitenin Android/iOS aplikasyonunu indirin. Uygulama içinde adres otomatik güncellendiği için link arama derdiniz biter.
3. Pusulabet Güncel Giriş Bağlantısı (Ocak 2026)
Hala giriş yapamayanlar için test ettiğimiz, anlık olarak çalışan güvenli yönlendirme linkini aşağıya bırakıyorum.Editör Notu: Giriş yaptığınız sitenin sol üstündeki kilit simgesine tıklayın. Sertifika bilgilerinde sitenin orijinal domain yapısını görmüyorsanız şifrenizi girmeyin!